Kvinna i Phuket vinner första pris i Thai Lottery, totalt 24 miljoner baht

Phuket -

En kvinna i Phuket vann förstapriset i det thailändska lotteriet via digitala biljetter och fick ett pris på 24 miljoner baht.

Duang, 48, efternamn undanhållet, en kvinna i Phuket, hade fyra digitala förstaprisbiljetter i det thailändska nationella lotteriet, vars resultat tillkännagavs den 1 november 2023, och fick ett totalt pris på 24 miljoner baht.

Thai National lotter säljs både i lotteributiker och som digitala lotter av Government Lottery Office (GLO) online via "Pao Tang"-applikationen. Resultat tillkännages två gånger varje månad (den 1:a och 16:e i varje månad). En lott till förstapriset i lotteriet är vanligtvis värd cirka 6 miljoner Baht.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.