Två sköldpaddor hittades döda på stränderna i Phang Nga

Phang Nga -

Två havssköldpaddor hittades döda på stränderna i Phang Nga.

Anställda vid Khao Lampi Hat Thai Mueang National Park berättade för Phuket Express att de denna vecka underrättades från lokala invånare om att två havssköldpaddor hittades döda.

Den första hittades utanför nationalparkens område. Den döda sköldpaddan var fortfarande ung och var 33 centimeter bred och 59 centimeter lång. Dess kön kunde inte identifieras. Inga sår hittades på utsidan av sköldpaddan.

Den andra sköldpaddan hittades inne i nationalparkens område. Hon var en vuxen kvinnlig 54 centimeter bred och 102 centimeter lång.

Båda hade börjat sönderfalla. De begravdes på stränderna.

Relaterade artiklar:

En havssköldpadda hittades nyligen död på en strand i Cherng Talay.

En delfin hittades död på en strand i Krabi.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.