Polisen beslagtar 49,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket

Phuket -

Polisen beslagtog mer än 49,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express att de tidigare denna vecka först arresterade Mr. Pattanasak 'Pok', 42, på Poon Phon Road, i Talad Nuea-distriktet. Han beslagtog omkring 213 meth-piller.

Han sa att han köpte drogerna av Paradee 'Bum', 43. Hon greps i ett hyresrum i Soi Poon Phon 9, i Talad Nuea. Polisen fortsatte sin utredning och de beslagtog henne omkring 2,688 43 meth-piller. Hon berättade för polisen att hon fick drogerna från Mr. Anon 'Non', XNUMX.

Polisen fortsatte sin utredning och de arresterade Mr. Non på ett hotell på Chao Fa Road i Talad Nuea. Han beslagtogs 46,400 49,300 meth-piller. Det totala antalet beslagtagna metamfetaminpiller var 1 XNUMX, värt cirka åtta miljoner baht i gatuvärde. Alla tre misstänkta fördes till Phukets polisstation och står åtalade för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger med avsikt att sälja.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.