Förare skadad efter sedan kraschar med oljebil inuti Phuket gångtunnel

Phuket -

En kvinnlig förare har fått lindriga skador efter att hon tappade kontrollen över sitt fordon innan hon kraschade in i en oljesläpbil inne i en gångtunnel i Mueang Phuket.

Phukets polis underrättades om olyckan inne i Samkong tunnelbanan på den södergående körfältet i Rassada-distriktet klockan 4:15 på torsdagen (2 november).

Polis, räddningstjänst och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den svårt skadade sedanen. I närheten hittade de den skadade oljesläpbilen med dess främre högra och bakre högra däck exploderade. Sedanföraren, som avböjde att ge sitt namn eller uttalande till pressen, ådrog sig endast lindriga skador.

Lastbilschauffören, Phonchai Hemkaew, 39, berättade för Phuket City Police att han var på väg från Surat Thani för att leverera olja till MaKham Bay i Wichit, Mueang Phuket. När han kom till olycksplatsen uppgav han att sedanföraren tappade kontrollen innan han kraschade in i sin lastbil och bommen. Sedan krossades sedan av bakhjulen på hans lastbil.

Polisen fortsätter sin utredning för övervägande av rättsliga åtgärder och planerar att förhöra sedanföraren ytterligare.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.