Delfin hittad död på stranden i Krabi

Krabi –

En delfin hittades död på en strand i Krabi.

Chefen för Than Bok Khorani National Park Siriwat Suebsai berättade för Phuket Express att han underrättades från en bychef tidigare i veckan om den sorgliga händelsen. Lokala fiskare hade hittat en död delfin på Ao Muang Beach i Ao Luek-distriktet.

De kom till platsen för att hitta den döda delfinhonan. Inga sår hittades på utsidan av den döda delfinen. Den var 2.37 meter lång och vägde 200 kilo.

Den döda delfinen togs till Department of Marine and Coastal Resources Office för en obduktion för att hitta den exakta dödsorsaken.

En död havssköldpadda hittades nyligen också i Phuket.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.