Amerikan hittades död på Phuket hotell med avskuren hals, utredningen fortsätter

Phuket -

En 35-årig amerikansk man hittades död i ett rum på ett hotell i Thalang med halsen avskuren och en utredning pågår om den möjliga orsaken.

Cherng Talay-polisen underrättades om kroppen av en anställd på ett hotell i Cherng Talay i måndags (30 oktober). De anlände till platsen för att hitta kroppen av en 35-årig amerikansk man (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande). Han upptäcktes bar överkropp med fyra huggskador på halsen. Polisen tror att mannen dog minst tre dagar innan hans kropp upptäcktes.

CCTV-bilder på hotellet visar att han senast sågs komma in i rummet fyra dagar innan den 26 oktoberth. En hushållerska märkte att det kom dålig lukt från rummet. Hotellpersonalen gick in i rummet som var olåst och hittade hans kropp. Hotellets namn undanhölls på deras begäran.

Hans kropp fördes till Vachira Phukets sjukhus för att hitta den exakta dödsorsaken.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.