Vägar i Phukets gamla stadsdel att stänga för New Sunday Walking Street

Phuket -

Vissa vägar i Phukets gamla stadsdel kommer att vara tillfälligt stängda varje söndag för en ny gågata.

Vår tidigare historia:

Chartered Walking Street kommer att lanseras nästa månad i Phukets gamla stadsdel.

Nu, vår uppdatering:

Phuket City Municipality berättade för Phuket Express att den nya Chartered Walking Street kommer att finnas på varje söndag och börjar söndagen den 5 novemberth, 2023 från 4:00 till 10:00 i Phukets gamla stadsdel.

Phang Nga Road (från Yaowarad Road korsningen med Phang Nga Road till Chartered Interaction, Soi Pradit och Soi Takua Pa) i Talad Yai sub-distrikt kommer att vara tillfälligt stängd för trafik från 1:00 till midnatt varje söndag.

Gratis parkeringsplatser kommer att finnas tillgängliga på Dang Plaza, Soi Pradit (endast motorcyklar), Soi nära Bangkok Bank och parkeringsområdet vid Public Market 1 (Ban San Market på Ranong Road.)

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.