Thai Airways lanserar nya uniformer

Nationell-

Den 25 oktober 2023 höll Thai Airways International PCL., en presskonferens på temat "FRÅN LILA TILL SYFTE", och lyfte fram nya unika thailändska luftvägsuniformer.

De nya internationella standarduniformerna är en kombination av thailändsk identitet och ett hållbarhetskoncept: thailändskt siden vävt samman med fibrer gjorda av återvunnet material. Designen utmärker sig för sin lätthet att underhålla och behåller sin form med flexibilitet och smidighet.
Thai Airways planerade att lansera de nya uniformerna den 1 januari 2024.


I mer än två decennier har Thai Airways tagit hänsyn till miljöpåverkan från flygindustrin. För att minska utsläppen av växthusgaser har Thai Airways initierat nya projekt genom att återvinna oanvända material för miljö, hållbarhet och cirkulär ekonomi.
Koncepten finns under Zero Waste Living: Från plan till planet, från avfall till rikedom och från lila till ändamål.

Dessutom är konceptet Sustainable Aviation Fuel under utveckling, och andra hållbara företag stödjer thailändska produkter från lokala jordbrukssektorer och små och medelstora företag för att uppnå hållbara utvecklingsmål.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/