Över 7 miljoner baht i illegala cigaretter och sprit beslagtogs i Hat Yai

Songkhla—

Den 27 oktober 2023 konfiskerade tjänstemän från Consumer Protection Police Division (CPPD) och relevanta tjänstemän illegala cigaretter och olaglig sprit värda mer än 7 miljoner baht vid ett privat transportcenter i Hat Yai, Songkhla.

CPPD-tjänstemännen fick en rapport från en anonym källa om illegal cigaretter och spritsmuggling via privat transport till kunder på onlineplattformar.

Som ett resultat av konfiskeringen hittades 7,340 87 illegala cigarettpaket och 7.2 olagliga flaskor vin och alkohol till ett uppskattat värde av XNUMX miljoner baht.

Inledningsvis konfiskerade polisen bevisen för ytterligare rättsliga förfaranden och lovade att hålla inblandade individer ansvariga för sina brott.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.