1 miljon baht belöning erbjuds för information som leder till gripandet av en förrymd fånge i södra Thailand

Nakhon Si Thammarat -

Den thailändska kriminalvårdsavdelningen har ökat beloppet för en belöning från 100,000 1,000,000 baht till XNUMX XNUMX XNUMX baht för alla som ger detaljer som leder till gripandet av en framstående rymd fånge i södra Thailand.

Vår tidigare historia:

Polisen jagar efter en thailändsk fånge som rymde medan han behandlades på ett sjukhus i Nakhon Si Thammarat. Kriminalvårdsavdelningen erbjuder 100,000 XNUMX baht till alla som ger detaljer som leder till gripandet av den förrymde fången. Nakhon Si Thammarats provinsfängelsechef och tre officerare i fängelset har överförts till kriminalvårdsavdelningen medan en utredning fortsätter om hur fången rymde från sjukhuset och om han hade hjälp.

Nu till uppdateringen:

På fredag ​​(27 oktoberth) det thailändska kriminalvårdsdepartementet utfärdade ett stort tillkännagivande. De uppgav att en utredning av fyra officerare inklusive befälhavaren för Nakhon Si Thammarat provinsfängelse om hur fången rymde från ett sjukhus och om han fick hjälp kommer att avslutas i slutet av denna månad.

Dessutom har belöningen för alla som ger detaljer som leder till gripandet av den förrymde fången höjts från 100,000 1,000,000 baht till XNUMX XNUMX XNUMX baht.

För mer information om detta fall, se vår tidigare artikel ovan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.