Phukets turistpolis undersöker anklagelser om illegala ryska reseledare

Phuket -

Phukets turistpolis inspekterade ett berömt tempel i Phuket efter att de fått många klagomål från oroliga medborgare om att det påstås ha funnits ryska reseguider som arbetar där illegalt.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de underrättades av oroliga medborgare om att det fanns ryska medborgare som illegalt arbetade som reseguider vid Chalong-templet.

På torsdag (26 oktoberth) ett team från Phukets turistpolis ledd av överstelöjtnant Sakkarin Anusamansakun inspekterade Chalong-templet i Chalong, Mueang Phuket-distriktet. De sa dock att de inte hittade några illegala ryska reseguider.

Relaterade artiklar:

Phuket Immigration inspekterade ett företag i Phuket efter att de fått besked om att det påstås ha arbetat en rysk person där illegalt.

Phuket Immigration inspekterade en biluthyrningsbutik i Mueang Phuket efter att de informerats av oroliga medborgare om att företaget påstås vara helt ryskt ägt och sysselsatt rysk personal illegalt, utan att involvera några thailändska medborgare.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.