Karaokebutiksägare greps anklagad för människohandel med minderåriga i Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat—

Den 24 oktober 2023 genomförde Anti Trafficking In Persons Division (ATPD) tjänstemän och relevanta myndigheter en sökning i en karaokebutik i Thung Song, Nakhon Si Thammarat, för påstådd människohandel.

Poliserna tillfångatog den påstådda ägaren av butiken, som endast offentligt identifierades som Yardpirun, 38, och åtalade för människohandel i syfte att utnyttja utan samtycke, som involverade personer över femton men mindre än arton år.


De tre minderåriga offren ska ha lockats in i prostitution och en av dem var blodrelaterad till den påstådda butiksägaren.

Poliserna uppgav för allmänheten att Yardpirun lade ut jobbrekryteringar på sociala medier och lyfte fram en speciell tjänst till kunderna. Utredningsgruppen skickades sedan ut för att förklä sig till kund för en drink och ägaren erbjöd sedan en prostituerad med ett iordningställt rum och kondom.

Följaktligen, efter gripandet, ska Yardpirun ha erkänt sina förseelser för poliserna och eskorterades till förhörstjänstemän för ytterligare rättsliga förfaranden.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Bild efter inläggsinnehåll
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.