Thailändskt kabinett godkänner förlängda bartider, officiell varaktighet och områden som kommer att tillkännages i morgon

Nationellt —

Den thailändska regeringen har i princip godkänt förlängningen av öppettiderna för nöjesställen, meddelade Karom Phonphonklang, biträdande talesperson för premiärministerns kansli, tisdagen den 24 oktober.

Den officiella varaktigheten och områden där den kommer att träda i kraft väntar dock fortfarande på ett slutgiltigt beslut från inrikesministeriet, som ska sammanträda i morgon den 25 oktober. Det nuvarande förslaget är att förlänga stängningstiden med 2 timmar, från den ursprungliga 2:4 till XNUMX:XNUMX. Den nya drifttiden kommer sannolikt att tillämpas på områden som är populära bland turister som Pattaya och Phuket.

Håll utkik på TPN Media för uppdateringar om den här historien som är mycket viktig för många läsare och turister.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.