Föraren och den unge sonen slipper allvarlig skada efter att bilen välter på Patong Hill

Patong, Kathu –

En förare och hans unge son har klarat sig från svåra skador efter att en bil voltat på Patong Hill i Kathu.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på tisdagseftermiddagen (24 oktoberth) på No. 4029 Road (Patong – Kathu Road) nära en tryckvattenpumpstation. De kom till platsen för att hitta den voltade bilen på vägen.

Två personer hittades i bilen, föraren och hans unge son. De fick endast lindriga skador. Deras namn undanhölls av räddningsteam.

Föraren berättade för räddningsarbetarna att han körde från Patong på väg till Kathu. När han kom fram till kurvan nerför backen stängdes bilmotorn enligt uppgift av sig själv och han kunde inte bromsa eller kontrollera sin bil. Han bestämde sig för att krascha in i vägkanten istället för att rulla nerför backen.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.