Thaksin Shinawatras sjukhusvistelse under granskning av kriminalvårdsavdelningen

Nationell-

Den 21 oktober 2023, angående fallet med Mr. Thaksin Shinawatra, den tidigare thailändska premiärministern, var en exemplarisk intern enligt justitieministeriet och genomgår för närvarande behandling på polisens allmänna sjukhus.

Återhämtningsperioden skulle dock bara tillåta en att stanna upp till 60 dagar, deadline var den 22 oktober 2023.

Läs en ny artikel om Thaksins påstådda särskilda privilegier

Pol. General Torsak Sukvimol, generalkommissarien för den kungliga thailändska polisen, avslöjade offentligt att den thailändska kriminalvårdsavdelningen skulle behöva vänta på en läkares diagnos efter den 60 dagar långa återhämtningsperioden.

Det slutliga beslutet om förlängning av återhämtningstiden på Polisens allmänna sjukhus kommer dock att fastställas och meddelas inom kort av Kriminalvårdsavdelningen.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Bild efter inläggsinnehåll
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.