Man greps med 90 metamfetaminpiller i Thalang

Thalang –

En man greps med 90 metamfetaminpiller i Thalang.

Thalang-distriktschefen Mr. Bancha Tanuin berättade för Phuket Express att de i slutet av förra veckan arresterade en misstänkt som bara identifierades som Mr. Manot, aka Bee Hun, framför ett hus i Thep Krasattri sub-distriktet.

Han beslagtogs 90 metamfetaminpiller. Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Gripandet kom efter att poliser fått ett tips från en bekymrad medborgare att Bee Hun sålde droger i det lokala området innan de genomförde en stingoperation och slutligen arresterade honom.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.