Phuket Vegetarian Street Processions Fortsätt – FOTO TUR

Phuket -

Dag sex av Phuket Vegetarian Festival fortsatte med en gatuprocession ledd av Bang Neow Chinese Shrine i Phuket Town.

Den heliga ceremonin Ew Geng hölls med de nio kejsargudarna i processionen från Bang Neow Shrine till Saphan Hin i Phuket stad innan de gick tillbaka till helgedomen.

Manliga och kvinnliga anhängare högg sina ansikten med olika föremål som vassa stavar och svärd för att visa att de hade lättat bördan av olyckliga saker och dålig karma från människor som väntade på dem längs vägen. Många thailändare och utlänningar såg processionen.

Vissa av dessa bilder som visar kroppsförändringar kan vara störande för känsliga tittare. Diskretion rekommenderas.

I morgon blir det en gatuprocession från den berömda kinesiska helgedomen Jui Tui Tao Bo Geng i Phuket Town.

Relaterade artiklar:

De årliga Phuket vegetariska festivaldatumen fastställdes som kommer att hållas i nio dagar från 15 oktober till 23 oktober 2023 med många ritualer inplanerade, avskedsritualer och gatuprocessioner.

Den årliga Phuket Vegetarian Festival kommer att hållas i nio dagar med start den kommande helgen. I år kommer festivalen att hållas från 15 oktober till 23 oktober 2023.

Den vegetariska festivalen i Phuket har officiellt börjat efter att Go Teng Pole höjdes den gångna helgen.

Den första dagen av den vegetariska festivalens gatuprocession började vid Jor Su Kong Naka Chinese Shrine i Wichit igår, den 16 oktober 2023.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.