Berusad man på Coconut Island i Phuket greps efter att ha hotat lokalbefolkningen

Phuket -

En berusad man greps och togs för behandling på Coconut Island efter att han hotat sin familj och lokalbefolkningen.

Coconut Island Administrative Chief Officer Mr. Weerasak Kamkerd från Phuket City District Office berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan underrättades av lokalbefolkningen på Coconut Island i Koh Kaew att en berusad man gick runt i byn. Han ska ha hotat sin familj och lokalbefolkningen i närheten.

De och en bychef sökte efter mannen och hittade honom till slut. De arresterade Jaran Ruengkit, 38, som fördes tillbaka till fastlandet på Vachira Phukets sjukhus för drogbehandling.

Relaterade artiklar:

En berusad beväpnad man har gripits efter att han bar på en kyckling när han gick runt hela natten på Coconut Island i Phuket och skrämde lokala invånare.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.