Phuket Airport utfärdar uttalande om obehagligt heta terminaler

Phuket -

Phukets internationella flygplats har klargjort över heta temperaturer i terminalerna efter att många människor har klagat.

Många människor har klagat på sociala medier den senaste tiden över varma temperaturer inne i den internationella terminalen på flygplatsen den här veckan.

På torsdag (19 oktoberth) Phukets internationella flygplats utfärdade ett förtydligande. De sa: "Efter problemet finns det två kylare (kompressor) inne på flygplatsen, en av kylarna hade inte fungerat. Detta orsakade högre temperaturer. Det fanns också en del läckage av köldmedium i maskinen.”

"Flygplatsen har omedelbart rapporterat problemet till vårt luftkonditioneringsföretag för att åtgärda problemet. Medan maskinen fixas, placerades 90 mobila luftkonditioneringsapparater i terminalen.”

"Huvudluftkonditioneringsmaskinen kommer att vara helt fixad torsdag kväll (19 oktoberth). Vi ber om ursäkt för besväret."

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.