Vapen och fyrtiotre metamfetaminpiller hittades i Patong Tuk Tuk Taxi

Patong –

Vapen och fyrtiotre metamfetaminpiller hittades i en Tuk Tuk-taxi i Patong efter att polisen slumpmässigt genomsökt den.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på måndagen (16 oktoberth) de genomsökte slumpmässigt Tuk Tuk-taxibilar på Phra Mettha Road nära Patong Hospital.

En av Tuk Tuk-taxibilarna hittades med 43 metamfetaminpiller, tre vassa stavar och en liten hammare.

Föraren identifierades av polisen endast som Mr. Adisak, 30. Han fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Relaterade artiklar:

En Tuk Tuk-taxichaufför har kapitulerat efter att ha skjutit en annan Tuk Tuk-taxichaufför, som fick allvarliga skador. De två männen arbetade vid samma taxistation.

Tre Tuk Tuk-taxichaufförer åtalades för kroppsmisshandel efter att ha attackerat en saudiarabisk turist i Patong på grund av en tvist om taxiavgifter.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.