Thailändska polisen introducerar nya reflexvästar för ökad synlighet i turistområden

Nationellt —

Thailändska poliser med nya reflexvästar skulle ordnas i populära turistområden för säkerheten för thailändska medborgare och utländska turister.

Den 16 oktober 2023, Pol. General Torsak Sukvimol, generalkommissarien för den kungliga thailändska polisen, ordnade nya reflexvästar för polisen för Crime Suppression Division (CSD) officerare, turistpoliser och relevanta officerare i populära turistområden.

 

Pol. General Torsak uppgav offentligt att de nya gulgröna reflexvästarna var kända för synlighet för thailändska medborgare och utländska turister med 200-500 meters siktavstånd. Det var allmänt arrangerat i många länder i Europa att bära över polisuniformer.

 

En testprocess skulle dock äga rum under 3 månader och efter en undersökning av tillfredsställelse från både medborgare och turister skulle de berörda tjänstemännen förbättra kvaliteten i enlighet därmed.

Den nya polisvästen var en av den nya thailändska premiärministern Srettha Thavisin politik för att förbättra turismbilden i Thailand och höja säkerhetsnivån i liv och egendom för medborgare och turister.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.