Similan och Surin National Park i Phang Nga öppnar igen för turism

Phang Nga –

Similan National Park och Mu Ko Surin National Park i Phang Nga öppnade igen efter många månaders stängning för turism.

Vår tidigare historia:

Mu-Ko Similan National Park i Kuraburi-distriktet i Phang Nga kommer tillfälligt att stängas för turism.

Nu till uppdateringen:

Många thailändska och utländska turister besökte öar i båda nationalparkerna den första dagen efter återöppningen på söndagen (15 oktober)th).

Phang Nga-guvernören Supot Rodrueng Na Nongkhai, som var en före detta viceguvernör i Phuket, besökte en pir i Thap Lamu.

Han har säkerställt säkerheten för turister. Båtoperatörer säkerställer säkerheten för sina passagerare genom att kontrollera sina båtar före service och se till att deras passagerare bär flytvästar.

Royal Thai Navy Third Area Command baserad i Phang Nga patrullerar också längs stränderna för säkerhets skull.

Relaterade artiklar:

Den berömda Maya Bay i Krabi stängs nu tillfälligt i två månader för miljöåtervinning.

Den berömda Maya Bay i Krabi öppnade igen för den första dagen för turism söndagen den 1 oktober, efter två månaders stängning för miljöåtervinning.

Många utländska och thailändska turister besöker Maya Bay i Krabi efter att den nyligen öppnades igen.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.