Rysk man faller till döds från bostadsrätt i Kathu

FOTO: MGR Online

Kathu –

En rysk man föll till sin död från en bostadsrätt i Kathu.

Kathu-polisen underrättades om händelsen klockan 5 på onsdagen (10 oktoberth) på en åtta våningars bostadsrätt i Kathu. De kom till platsen för att hitta kroppen av en 25-årig rysk man på marken vid parkeringsplatsen. (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.)

Polisen kontrollerade CCTV-bilder vid bostadsrätten. Mannen verkade komma ut från sitt rum till bostadsrättens tak. Polisen kontrollerade taket och rummet där mannen vistades. De hittade inga tecken på kamp eller närvaro av någon annan person. I det här skedet tror polisen att mannen hoppat från taket.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.