Kazakhstani turists mobiltelefon kom tillbaka efter att hon lämnade den på en taxitak i Phuket

Phuket -

En kazakstansk turist i Phuket fick tillbaka sin mobiltelefon efter att hon av misstag lämnat den på en taxibils tak.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att på måndagen (16 oktoberth) de meddelades av en oidentifierad kvinnlig kazakstansk turist som befann sig på Phukets internationella flygplats att hon hade glömt sin mobiltelefon i en taxi som hade tagit henne till flygplatsen.

Phukets turistpolis och flygplatspersonal kontrollerade och kontaktade taxichauffören. De upptäckte att taxin fortfarande var i närheten av flygplatsen. Taxichauffören tillkallades och vände tillbaka till flygplatsen. Mobiltelefonen hittades otroligt nog fortfarande på taxibilens tak. Turisten var glad och tackade alla och lyckades till och med hinna tillbaka till sitt flyg i tid.

Phukets turistpolis sa till Phuket Express att det var mycket tur att mobiltelefonen inte ramlade ner efter att taxibilen körts iväg.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.