En person skadad efter kollision med flera fordon i Patong

FOTO: Mathew Patong

Patong –

En person har ådragit sig skador efter att en motorcykel sidvagn kolliderade med en motorcykel och en bil i Patong under den senaste helgen.

Räddningspersonal rapporterade att de underrättades om olyckan klockan 3:25 på fredagen (13 oktoberth) på Phra Metta Road (Sai ​​Kor Road).

De kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel sidvagn, motorcykel och en bil på vägen. En oidentifierad kvinna fick måttliga skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

Vittnen sa att motorcykelns sidovagn först kraschade in i motorcykeln innan den träffade bilen. Patongpolisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

FOTO: Mathew Patong
Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.