Brand i byggnad i Phuket stad larmar invånare – VIDEO

Phuket -

En brand i en byggnad på en huvudväg i Phuket stad larmade invånarna strax före den gångna helgen.

Brandmän vid Phuket City kommun underrättades om branden på fredagen (13 oktoberth) eftermiddag klockan 3:30 i en radhusbyggnad på Thep Krasattri Road i underdistriktet Talad Yai, Mueang Phuket-distriktet.

Brandmän med tre brandbilar och lokala nyheter på Facebook-sidan "Newshawk Phuket" anlände till platsen för att hitta massor av vit rök som kom ut från byggnaden nära ingången till Phuket Technical College.

Polisen i Phuket sade att byggnaden var låst utifrån eftersom ingen befann sig i byggnaden som också är en lokal livsmedelsbutik. Brandmän slog sönder glasdörren i fronten men branden var på andra våningen som inte gick att nå från första våningen.

Brandmännen använde sedan en stege för att klättra upp till andra våningen genom att krossa ett glasfönster på sidan av byggnaden. Det tog cirka tio minuter att kontrollera branden. Det var inga skador.

Den exakta orsaken till branden utreds fortfarande av polisen i Phuket.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.