Kryssningsfartyg besöker Phuket under helgen med 3,661 XNUMX utländska turister

Phuket -

Ett kryssningsfartyg avgick från Singapore med 3,661 XNUMX turister och anlände till en brygga i Wichit under den gångna helgen.

Royal Thai Navy Third Area Command välkomnade 3,661 XNUMX turister som anlände med Genting Dream, Bahamas nationella kryssningsfartyg från Singapore vid Phuket Marine Custom Pier i Makham Bay, Wichit.

Det fanns totalt 1,745 3,661 besättningsmedlemmar och 35 5,371 turister på kryssningsfartyget. Av dem var XNUMX thailändare och XNUMX XNUMX utlänningar. Kryssningsfartyget stannade i Phuket för en endagsresa innan det lämnade Phuket till Malaysia.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.