Transport Co., Ltd. ökar säkerhetsprotokollen för långa helger

PRESSMEDDELANDE:

BANGKOK (NNT) – För att underlätta den förväntade ökningen av resenärer under helgens förlängda semester, utökar Transport Co., Ltd. sina säkerhetsåtgärder och tjänster för anställdas verksamhet, bussflottor och transportterminaler.

I väntan på den stora mängden passagerare och turister under Nawamin Maharaja-dagen från 13 till 15 oktober och King Chulalongkorn Memorial Day från 21 till 23 oktober, har Transport Co., Ltd. instruerat relevanta enheter för att säkerställa snabb och säker serviceleverans.

Företaget har betonat ökade säkerhetskontroller vid ingångsportarna och i omgivande områden av transportterminaler, särskilt Bangkok Bus Terminal i Chatuchak-distriktet (จตุจักร). Passagerare uppmanas att planera sina resor i förväg och ge extra restid för att undvika potentiella trafikstockningar under rusningstid.

Biljetter till Transport Co., Ltd. finns tillgängliga på biljettdiskar och auktoriserade ombud över hela landet.

Dessutom kan kortinnehavare av statens välfärd använda dessa tjänster. För ytterligare information kan Transport Co., Ltd:s 24-timmars callcenter nås på 1490.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.