Motorcykelförare allvarligt skadad efter att ha kört in i släpbil i Rassada

Rassada –

En motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador efter att han körde in sin motorcykel baktill på en parkerad trailerlastbil i Rassada, Mueang Phuket.

Phuket City Police underrättades om olyckan på torsdagsmorgonen (12 oktoberth) på Thep Krasattri Road mittemot ingången till Soi Bang She Lao.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel som satt fast på baksidan av en trailerlastbil. I närheten hittade svarsteamen ryttaren, Mr. Sutthi Korpaiboon, 36. Han hade ådragit sig allvarliga skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

Släpbilschauffören, Prasert Thongluan, 40, berättade för polisen att han stannade sin släpvagn vid vägkanten i ungefär en timme för att leverera järnstänger till en butik innan motorcykeln kraschade in i hans fordon.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för ytterligare möjliga rättsliga åtgärder.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.