Ton Ao Yon vattenfall i Phuket tillfälligt stängt

Wichit –

Ton Ao Yon-vattenfallet i Wichit, Mueang Phuket, är tillfälligt stängt för turism.

Delskommunen Wichit har gått ut med ett besked om stängningen den senaste helgen. Tillkännagivandet sade: "Ton Ao Yon-vattenfallet är tillfälligt stängt för turism på grund av oro för turisternas säkerhet och för att upprätthålla en positiv bild av Phuket-turismen. Beklagar olägenheten."

Phuket Express noterade att Wichit-kommunen inte nämnde några mer specifika detaljer om stängningen eller skälen bakom den. Det fanns ingen tidsram för hur länge stängningen skulle vara.

Relaterade artiklar:

Phuket-polisen från Wichit-polisstationen bekräftade i kväll, den 5 augusti 2021, att en utländsk kvinnlig turist som tros vara en schweizisk medborgare i 50-årsåldern och bekräftad som en Phuket Sandbox-turist, hittades död vid Ton Ao Yon-vattenfallet i Wichit, Phuket, tidigare idag.

Offret, 57, biträdande protokollchef för Schweiz federala församling, lämnade sitt hotell i Ao Yon vid 11:30-tiden.

Minnesmärken för den schweiziska turisten, 57, som dog i Phukets sandlåda under misstänkta omständigheter förra veckan, hölls fredag ​​kväll (6 augusti)th) och har fortsatt i mindre skala under helgen då information om det avskyvärda brottet fortsätter att komma in.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.