Aed Carabao meddelar att de upplöses nästa år

Nationellt —

Yuenyong Opakuls välkända artistnamn "Aed Carabao" meddelade nyligen att han skulle avveckla sitt berömda och populära band 2024.

Den 10 oktober 2023, vid konserten "Bom Sincharoen Fanmeet", berättade Aed för deltagarna om hans bands decennier långa resa och personliga svårigheter. Carabao blev otroligt populär trots att bandet inte skrev på något kontrakt med någon byrå.

Aed skrev och framförde mer än 900 låtar under sin aktiva karriär vilket gör honom en av de mest produktiva singer-songwriters i världen.

"Men de nuvarande fyra bandmedlemmarna är för gamla och sjuka, och vi planerar att sluta spela för alltid som ett band den 4 april 1. Det är dags att erkänna att vi är gamla, men vi är fortfarande coola. Jag går dock inte i pension, och kommer att fortsätta skriva låtar och gå med i nya generationer artister ibland för livsuppträdanden. När det gäller de andra medlemmarna är det upp till dem att bestämma sina livsval”, sa Aed.

Carabao blev populär delvis på grund av deras många låtar som fokuserade på politisk omvälvning och social rättvisa, och fick en hängiven och passionerad fanbase. För mer information om Carabao vänligen tryck eller klicka här.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News.

Bild efter inläggsinnehåll
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.