Phuket-polisen beslagtog 1,540 XNUMX meth-piller i ett sju dagars brott

Phuket -

Polisen i Phuket beslagtog totalt 1,540 XNUMX metamfetaminpiller från totalt fem misstänkta i ett sju dagars brottsligt tillslag.

Phukets provinspolis berättade för Phuket Express det under den sista veckan från den 1 oktoberst till oktober 7th de arresterade totalt fem narkotikamisstänkta med totalt 1,540 2.4 metamfetaminpiller, 0.1 gram kristallmetamfetamin och XNUMX gram heroin.

Tre personer greps också vid Phuket Checkpoint i Tha Chatchai sub-distriktet på grund av vapen som hittats i deras ägo vid checkpointen. Namnen på de gripna misstänkta släpptes dock inte av Phukets provinspolis.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.