Man hittades död med knivhugg framför hotellet i Phuket Town

Phuket -

En thailändsk man hittades död med flera knivhugg framför ett hotell nära en nöjeslokal i Phuket Town.

Phukets polis underrättades om kroppen i morse (9 oktoberth) kl. 6 framför Taling Chan-bron, Bang Yai-kanalen i Talat Yai-distriktet.

Polisen kom till platsen för att hitta kroppen av en man som senare identifierades som Wiroon Inya, 33, från Phatthalung. Han var förare för Phuket Office of Commerce. Flera stickskador hittades på hans vänstra bröst och ryggen.

Phuket City Police berättade för Phuket Express att Wiroon dog minst tre timmar innan hans kropp hittades. Fem hundra meter från platsen framför en nöjesplats hittade polisen blodfläckar.

Klockan 1:50 på 191 Phuket Police hotline underrättades poliser om ett gräl på nöjesstället. När polisen kom till platsen hittade de dock ingen. Lokalbefolkningen i närheten sa att poliserna senare lämnade platsen.

I detta skede tror polisen i Phuket att offret dog till följd av en personlig konflikt. Offret kan ha blivit knivhuggen framför nöjeslokalen innan han sprang iväg till hotellet i närheten, kollapsade och gick bort. Polisen letar efter den eller de misstänkta för händelsen.

Namnen på nöjesstället och hotellet inblandade hölls undan av Phuket-polisen i avvaktan på deras vidare utredning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.