Brandskador skadar begravningskontoret vid Phuket-templet

Phuket -

En brand skadade ett begravningskontor i ett tempel i Chalong.

Brandmän från Chalong kommun underrättades om branden på söndagen (8 oktoberth) på begravningskontoret på Phukets kulturkontor inne i Ladthiwanaram-templet (Wat Tai).

Brandmännen och Phuket Express anlände till platsen för att hitta svart rök som kom ut från kontoret. Lokalbor hade hjälpt till att släcka branden innan brandmännen anlände. Det tog bara femton minuter totalt för brandmännen att kontrollera branden. Inga personskador rapporterades men en del av kontoret skadades av branden.

Chalongpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till branden.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.