UPPDATERING: Tunisisk ex-pojkvän ifrågasatt efter att kinesisk kvinna fallit till döds i Karon

Utsiktspunkten för 3 stränder; Kata noi Beach, Kata Beach och Karon Beach i Phuke

Karon –

En tunisisk ex-pojkvän berättade för polisen att han höll en kinesisk kvinnas ben för att försöka rädda henne innan hon föll till döds från ett hotell i Karon.

Vår tidigare historia:

En kinesisk kvinna dog efter att hon ramlade från ett hotell i Karon, Phuket.

Nu till uppdateringen:

Karonpolisen berättade för Phuket Express att en 35-årig tunisisk man som de inte har identifierat var tillsammans med en kinesisk kvinna på fredagen (6 oktober)th) på ett hotell i Karon när hon föll till sin död. Hotellpersonal berättade för polisen att de hörde lite ljud och de såg att den utländska mannen höll den kinesiska kvinnan i hennes ben från en balkong på 10:eth golvet innan kvinnan ramlade ner.

Karonpolisen berättade för Phuket Express att den 35-årige tunisiske mannen reste in i Thailand lagligt för att arbeta med ett arbetstillstånd. Den tunisiske mannen berättade för polisen att han var den kinesiska kvinnans ex-pojkvän. De åt middag och drack lite alkohol på hotellet och den kinesiska kvinnan ska ha sagt till honom att hon ville dö.

Medan de var på hotellrummet sa den tunisiske mannen att han gick på toaletten och den kinesiska kvinnan gick till balkongen och verkade på väg att hoppa ner. Han stoppade henne och tog henne tillbaka in i rummet för att prata med henne innan hon lugnade ner sig.

En timme senare berättade den tunisiske mannen för polisen att hon sprang till balkongen igen. Mannen sprang snabbt efter henne och lyckades ta tag i hennes ben men han kunde inte dra tillbaka henne till balkongen. Hon föll ner till marken innan han ropade på hjälp.

Karonpolisen uppgav att mannen var samarbetsvillig och de granskade CCTV för att bekräfta hans historia.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad, vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.