Tre personer överlever efter att bilen störtat in i en stor bygggrop i Rassada, Phuket

Rassada –

Tre personer har överlevt efter att deras sedan störtat ner i en enorm vägbyggnadsgrop i Rassada, Mueang Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 10 på torsdagen (00 oktoberth) på Yaowarad Road nära korsningen vid Tesco Lotus Samkong.

De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta sedanen i bygggropen i ett under konstruktion översvämningsförebyggande projekt. Tre personer i sedanen fick endast lindriga skador. De sa att de precis hade börjat arbeta i Phuket och kommer från andra provinser. Till följd av detta var den oidentifierade föraren inte bekant med vägen.

Räddningsteam hjälpte till att återhämta de mestadels oskadade men skakade passagerarna och arbetade med återhämtningsteam för att ta bort fordonet från gropen.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.