Kinesisk kvinna faller till sin död från ett hotell i Phuket

Karon –

En kinesisk kvinna dog efter att hon ramlade från ett hotell i Karon, Phuket.

Karonpolisen underrättades om händelsen klockan 4:00 på fredagen (6 oktoberth) på ett hotell i Karon. De anlände till platsen för att hitta kroppen av fru Zou Ke, 34, en kinesisk medborgare, liggande på marken.

Hotellpersonal berättade för polisen att fru Zou checkade in på hotellet ensam den 10:eth golv. Karonpolisen fortsätter dock och kontrollerar CCTV-bilder för att se om hon senast sågs med någon före hennes död. Karonpolisen har ännu inte bedömt om hon föll av en olycka, hoppade ner eller om det fanns något möjligt fulspel.

Phukets turistpolis berättade för The Phuket Express att fru Zou reste in i Thailand den 2 oktober 2023 med ett turistvisum.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.