Kvinna greps i Phuket för påstådd inblandning i mord

Phuket -

En kvinna greps i Thalang efter att hon påstås ha varit inblandad i ett mord för åtta år sedan.

Polisen för Crime Suppression Division berättade för Phuket Express att de arresterade en kvinna som endast identifierades som Ms. Arnee i Pa Klok. Hon anklagas för att ha varit inblandad i ett mord, olagligt innehav av skjutvapen och ammunition och att ha en pistol offentligt utan tillstånd.

Gripandet kom efter en annan misstänkt, som bara identifierades som Abduloh och som redan har gripits, enligt uppgift planerad med sin ex-flickvän Ms Arnee för ett mord. Ms Arnee sägs boka ett möte för att träffa offret, endast identifierat som en Mr. Maae, innan Mr. Abduloh sköt offret till döds.

Polisen trodde att mordet berodde på en konflikt angående försäljning av illegala droger.

När presstidpunkten var aktuell förblev båda misstänkta häktade även om deras vädjan till anklagelserna och huruvida de hade fått hjälp av en advokat eller inte skulle kunna begära borgen var okända.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.