Man greps i Myanmar med 1,130 XNUMX meth-piller i Thalang

Thalang –

En man från Myanmar som olagligt hade tagit sig in i Thailand greps med 1,130 XNUMX metamfetaminpiller på ett arbetsläger i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat Han Mon, en Myanmar-medborgare, på ett arbetsläger i Sri Soonthorn (Hans ålder anges inte av polisen). Han beslagtogs med 1,130 XNUMX metamfetaminpiller. Han kunde inte visa upp sina juridiska id-handlingar.

Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olaglig inresa i landet.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.