Phuket välkomnar fler kinesiska turister under "Golden Week"

Phuket -

Fler kinesiska turister kommer till Phuket under "Golden Week" på den kinesiska nationaldagen.

Direktören för Phukets internationella flygplats, Wanchai Tanod, berättade för Phuket Express att på måndagen (2 oktober)nd), välkomnade han och flygplatspersonal 106 passagerare från ett direktflyg med Air China vid den internationella terminalen. Fler kinesiska turister besöker Phuket på den kinesiska nationaldagen under det som kallas "Golden Week".

Relaterade artiklar:

Den thailändska regeringens policy för fria visum för kinesiska och kazakstanska turister har godkänts i Royal Gazette och publicerades tisdagen den 19 september.

Phuket välkomnar turister från Kina till Thailands visumbefrielseprogram.

Sittiwat Chewaratanaporn, ordförande för Association of Thai Travel Agents (ATTA), uppgav att även om det finns ett första visumbefrielse så ökade inte bokningen av resor till Thailand ytterligare på grund av reseverksamhet som tidigare hade bokats före visum befrielse.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.