Ägare greps på Illegal Bar i Patong som säljer alkohol till minderåriga kunder

Patong –

En ägare greps för att ha öppnat en bar utan tillstånd, sålt alkohol efter den lagliga stängningstiden och sålt alkohol till minderåriga kunder på en bar på Bangla Road i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att klockan 2:00 på tisdagen (oktober 3) arresterade de en barägare på en bar på Bangla Road i Patong. Barägaren kunde inte visa upp en laglig barhandling för polisen. Phuket Express noterade att detaljer om barägaren och namnet på baren inte släpptes av polisen.

Barägaren fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha öppnat en nöjeslokal utan tillstånd, sålt alkohol efter den lagliga stängningstiden och sålt alkohol till personer under 20 år.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.