Sydafrikansk-thailändsk kvinna krönt till Miss Thailand World 2023

FOTO: Miss Thailand World

Thailand -

Tharina Botes, en 26-årig sydafrikansk-thailändsk kvinna kröntes till Miss Thailand World 2023.

Skönhetstävlingens sista omgång Miss Thailand World 2023 hölls på söndagskvällen (1 oktoberst) i Bangkok.

Tharina har smeknamnet "Kanom". Hennes pappa är sydafrikansk och hennes mamma är thailändsk. Hon började sin karriär i skönhetstävlingen när hon var 13 år gammal. 2019 representerade hon Miss Grand från Phuket. 2021 var hon den första tvåan i Miss Universe Thailand.

FOTO: Miss Thailand World

Hon tog examen med en kandidatexamen i marknadsföring från fakulteten för ekonomi vid University of South Africa.

Tharina kommer att representera Thailand vid Miss World-tävlingen som är planerad att hållas i New Delhi, Indien i december i år.

FOTO: Miss Thailand World

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.