Man greps i Phuket för att ha stulit mobiltelefoner

Phuket -

Den 29 september 2023 fångade utredande poliser från Wichit-polisstationen i Phuket Promma Hunthong, 41 år gammal, som var efterlyst på grund av en arresteringsorder från Phukets provinsdomstol för att ha stulit flera mobiltelefoner.

Phuket-poliserna beslagtog Promma totalt 19 elektroniska enheter, kläder som han bar och en motorcykel som han körde under den tid han påstås ha begått brottet. Bland de stulna enheterna fanns mobiltelefoner, surfplattor och laddare.

Senare erkände Promma sina förseelser att han verkligen hade stulit mobiltelefoner och sålt några av dem efteråt. Poliserna eskorterade sedan Promma till den lokala polisstationen för att fortsätta med ytterligare rättsliga processer.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.