Oidentifierad utländsk turist skadad efter att ha bråkat med restaurangpersonal i Patong

Patong –

En oidentifierad kvinnlig utländsk turist har fått lindriga skador efter att hon enligt uppgift blivit inblandad i ett bråk med en personal på en restaurang på Bangla Road.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att på fredagen tidigt på morgonen (29 septemberth) en kvinnlig utländsk turist och en restaurangpersonal hade ett missförstånd om ett oupplyst problem. De började ett rasande verbalt argument som eskalerade till ett handgemäng. Turisten ramlade ner på marken och fick lindriga skador.

Restaurangpersonalen gick med på att betala för turistens medicinska behandling. Turisten vill inte vidta några rättsliga åtgärder mot personalen.

Som ett resultat av medlingen var detaljerna om bråket och namnen på de inblandade knappa, eftersom Patongpolisen rapporterade att frågan hade lösts och inte skulle eskalera ytterligare juridiskt.

Liknande incident:

En kvinnlig rysk turist har ådragit sig mindre skador efter att hon enligt uppgift blivit inblandad i ett bråk med en anställd på en nöjesplats på Bangla Road i Patong. Detaljerna är dock begränsade.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.