Man greps för att ha sålt magiska svampar i Patong Cannabis Shop

Patong –

En man greps i en cannabisbutik i Patong. Han hittades säljande magiska svampar som är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (27 septemberth) före midnatt arresterade de en man som endast identifierades som Mr. Eaknarin (hans ålder uppgavs inte av polisen) i en cannabisbutik på Thaweewong Road.

Han beslagtogs av olika typer av magiska svampar som var listade som AA, GT, PED, MMR, totalt beslagtogs 20 gram. Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 5 droger (magiska svampar).

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.