Förare greps efter att ha "kört" sedan vid Thalang bensinstation – VIDEO

Thalang –

En förare greps efter att ett videoklipp av en helt ny sedan "drift" på en bensinstation i Cherng Talay blev viralt på sociala medier.

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att händelsen spelades in av ett vittne på en bensinstation på Cherng Talay – Baan Don Road i fredags (22 september)nd) någon gång före middagstid. Videon visar att den helt nya BMW:n drev snabbt inne i bensinstationen.

På måndag (25 septemberth) polisen hittade sedanbilen nära Cherng Talay-korsningen. Föraren fördes till Cherng Talays polisstation för att åtalas för vårdslös körning och att vara till allmän olägenhet.

Phuket Express noterade att Cherng Talay-polisen inte gav några detaljer om sedanföraren.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.