Phuket-man greps för att ha stulit över 227,000 XNUMX baht i cannabis och kontanter

Chalong –

En thailändsk man greps i Phuket efter att ha stulit cannabis, ätbara cannabisprodukter och totalt kontanter. 227,000 XNUMX baht.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att på söndagen (24 septemberth) arresterade de Mr. Duangwan Sawangjit, 42 från Ubon Ratchathani. Han greps i en hydda i Soi Wassana, Rawai.

Han beslagtogs av cannabis, cannabiskakor, cannabisbrownies och kontanter, totalt värderade till cirka 227,000 6000 baht, eller över XNUMX XNUMX USD. Duangwan fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för stöld.

Phuket Express noterar att Chalong-polisen inte nämnde var Duangwan stal dessa föremål ifrån. Cannabis avkriminaliserades i Thailand 2022, men den nya regeringen har lovat att sluta använda rekreation trots att tusentals cannabisbutiker öppnar över hela landet nu, många i turistområden som Phuket.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.