Sex kraftstolpar slogs ner i Karon under kraftigt regn, flera förare undkom nödvändigt skada

Karon-

Sex elstolpar slogs ner under kraftigt regn i Karon och en utländsk motorcykelförare och en minivansförare har med nöd och näppe undkommit allvarliga skador.

Vår tidigare historia:

Kraftiga regn i Patong har orsakat stora översvämningar.

Vår uppdatering:

På fredag ​​kväll (22 septembernd) kraftigt regn orsakade ett jordskred längs Karon-Patong Road i Karon. Sex elstolpar fälldes och blockerade vägen.

En minibussförare och en motorcykelförare som körde under olyckstillfället fick skador på sina fordon men undvek personskada.

Klockan 1 på lördagen (00 september) togs de sex elstolparna bort från vägen innan trafiken öppnades igen. Närområdet drabbades av ett längre elavbrott under arbetets gång.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.