Schweizisk man dör efter att ha hoppat från Phukets flygplatsparkering

Phuket -

En schweizisk man har dödförklarats efter att han hoppat från parkeringsbyggnaden på Phuket International Airport.

Sakoo-polisen underrättades om händelsen på fredagskvällen (22 septembernd) klockan 7:30 . Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen.

På marken vid den internationella bussparkeringen hittade räddningsteam den 53-årige schweiziske mannen. Han blödde kraftigt och fördes till ett närliggande sjukhus där han tyvärr dödförklarades. (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.)

Den schweiziske mannen ska ha hoppat från tredje våningen i anslutningskorridoren vid den internationella terminalen. Sakoo-polisen fortsätter sin utredning och granskar CCTV-bilder i närheten.

TPN Media ger sina kondoleanser till offrets vänner och familj.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Liknande incidenter:

Den 35-årige amerikanske mannen, endast identifierad med sitt förnamn Jason, dog efter att ha hoppat från tredje våningen på Phukets internationella flygplats och hade lidit av depression och ekonomiska problem.

En 50-årig australisk man dog efter att han föll från sjätte våningen i en parkeringsbyggnad på Phukets internationella flygplats.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.