Phuket-polisen säkerställer beredskap för hotline-tjänster när fler turister återvänder

Phuket -

Phuket-polisen säkerställer beredskapen för 191 Operation Center för att förbereda sig för fler turister.

Region 8:s ställföreträdande befälhavare, generalmajor Saksira Pueakaum, inspekterade Phuket 191 Operation Center tidigare i veckan. Generalmajor Saksira sa till Phuket Express att de säkerställer full beredskap för centret som har kopplat högteknologi med regeringar och privata sektorer.

Detta 191 operationscenter brukade vara Phuket Tourism Sandbox Operation. Centret har högteknologi för Phuket Smart City-projektet och effektiva kontroller av kommunikation och anslutning och som ett resultat kommer 191 Operation Center att ge mer förtroende för turister säkerhet.

Centret hjälper till att säkerställa thailändska och utländska turisters säkerhet. Fler turister kommer till Phuket efter att den thailändska regeringens policy för gratisvisum för kinesiska och kazakstanska turister har godkänts i Royal Gazette och publicerats tisdagen den 19 september.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.